Windows Vienna, mai aproape decât se credea

Windows Vienna, mai aproape decât se credea

O serie de zvonuri pe jumătate confirmate dau a doua jumătate a anului viitor ca dată de lansare a viitoarei versiuni de Windows. Iniţial, despre Windows Vienna se ştia că urma să fie lansat cel devreme în 2010. Dubios este faptul că se vorbeşte de date de lansare fără să se ştie mai nimic despre facilităţile viitorului Windows.

Mai mult de atât, se zvoneşte că o primă versiune de test, a fost deja trimisă de Microsoft la cei mai de încredere parteneri. O versiune de test cu ceva mai multe modificări ar urma să fie gata în primăvara acestui an.

Până acum, din punctul de vedere al noutăţilor lui Windows 7, s-a vorbit numai de un sistem de tip touchscreen şi de un kernel de dimensiuni reduse, aproximativ 40 MB.

Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, în curând ar trebui să avem şi primele screenshot-uri pe baza cărora să ne facem o părere legată de interfaţa lui Windows 7. Gurile rele susţin că graba celor de la Microsoft de a lansa cât mai repede Windows Vienna este de fapt o recunoaştere tacită a eşecului care l-a reprezentat Windows Vista.

Windows Logo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News