Acer prezintă o tabletă cu ecran de 10” bazat pe tehnologie Quantum Dot, 4 difuzoare şi subwoofer

25.05.2017
Acer prezintă o tabletă cu ecran de 10” bazat pe tehnologie Quantum Dot, 4 difuzoare şi subwoofer

Optimizată pentru divertisment, Acer Iconia Tab 10 (model A3-A50) promite o experienţă premium la vizionarea de filme şi audiţia melodiilor preferate.

Dezvăluită înainte de startul ediţiei Computex de anul acesta, noua tabletă încorporează un ecran de 10” bazat pe tehnologie Quantum Dot şi nu mai puţin de 4 difuzoare orientate în faţă. În mod cu totul neobişnuit pentru un dispozitiv din categoria tabletelor, Iconia Tab 10 include şi un subwoofer menit să amplifice efectele audio de joasă frecvenţă. Tableta beneficiază de certificare DTS-HD, ceea ce înseamnă că poate reda inclusiv codecuri audio folosite cu filme Blu-Ray.

Acer Iconia Tab 10 ascunde la interior un chipset MediaTek şi acumulator dimensionat pentru o autonomie de până la 8 ore.

Simultan, Acer a dezvăluit şi Iconia One 10 (B3-A40FHD), o tabletă mai puţin înzestrată ce include difuzoare stereo şi un ecran fără tehnologia Quantum Dot. Găsim însă doi conectori micro-USB, care permit încărcarea bateriei în timp ce folosim tableta conectată la alte periferice USB (ex. dispozitiv de stocare, tastatură).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult