Apple ar fi creat un iPad prototip, cu ecran de 7.85 inch

Apple ia în considerare diversificarea oferte de tablete iPad, adăugând şi un model cu ecran mai mic, adresat celor cu bugete mai modeste şi dornici să încerce o versiune ceva mai compactă a faimoasei tablete iPad.

Apple iPad 7.85 inch

Aparent, modelul ales drept referinţă nu este noul iPad, ci predecesorul său iPad 2. Conform zvonurilor, tableta măsoară în lungime aproape la fel cât are iPad 2 în lăţime.

Rezoluţia ecranului rămâne neschimbată la 1024x768 pixeli, dar mulţumită ecranului cu diagonală redusă la 7.85 inch, imaginile redate vor părea mai clare decât la iPad 2. Totuşi, densitatea de 163 ppi nu se apropie de nivelul ecranului de pe noul iPad, dar chiar şi aşa, îmbunătăţirea ar trebui să fie sesizabilă.

Chiar dacă un astfel de prototip există într-adevăr, concretizarea acestuia într-un produs comercial este departe de a fi garantată, Apple respingând şi în trecut posibilitatea lansării unei astfel de tablete. Între tip, Steve Jobs nu mai este la cârma Apple, iar noua conducere pare mult mai atrasă de ideaa maximizări profiturilor decât de păstrarea imaginii mistice construite în jurul produselor Apple, lansate rar şi numai după o cântărire atentă a beneficiilor aduse brandului companiei.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat