ARCHOS lansează Sense 101X, o tabletă rezistentă cu acces la internet 4G

07.02.2018
ARCHOS lansează Sense 101X, o tabletă rezistentă cu acces la internet 4G

ARCHOS Sense 101X dispune de conectivitate 4G LTE cu suport pentru apeluri voce şi este livrată într-o carcasă rezistentă la căzături minore şi contactul cu apa (certificare IP54).

Cu specificaţii tehnice care oferă utilizatorilor un nivel înalt de performanţă în utilizare şi protecţie împotriva şocurilor de contact, tableta ARCHOS Sense 101X răspunde cerinţelor celor care îşi doresc un dispozitiv rezistent, uşor de transportat în orice împrejurare. Cu siguranţă, punctul forte al tabletei este conectivitatea 4G LTE. ARCHOS Sense 101X dispune de slot pentru cartela nano-SIM, aşadar utilizatorii pot accesa instant internetul atunci când o conexiune WI-Fi nu este disponibilă. De asemenea, ei pot trimite SMS-uri sau realiza apeluri voce direct de pe tabletă”, a declarat Săvel Stanciu, Country Manager ARCHOS România.

ARCHOS Sense 101X pune la dispoziţie un ecran de 10” cu rezoluţie 1280 x 800 pixeli, adaptat pentru folosirea în spaţii deschise, inclusiv sub lumină solară directă. La interior, tableta găzduieşte un chipset MediaTek MT8735 (CPU quad-core la 1.3 GHz, GPU ARM Mali-T720MP2), 2 GB memorie RAM şi 32 GB de memorie internă, care poate fi extinsă folosind slotul destinat cardurilor microSD (până la 128 GB).

Tableta este echipată cu o cameră foto de 5MP localizată în partea din spate şi o cameră frontală de 2MP deasupra ecranului. Lista dotărilor este completată cu un port micro-HDMI pentru redarea conţinutului multimedia pe un ecran mare, receptor GPS, conectivitate Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi 802.11 b/g/n cu funcţie Wi-Fi Direct, port USB Type-C şi jack audio de 3.5 mm.

Dispozitivul vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat şi un acumulator Li-Ion de 6000 mAh care permite vizionarea a aproximativ 5 ore de conţinut video.

Tableta ARCHOS Sense 101X este disponibilă în România la preţul de 699.9 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult