Google Nexus 7 2013 primeşte o carcasă albă, în România va ajunge în 2014

Google Nexus 7 2013 primeşte o carcasă albă, în România va ajunge în 2014

Dacă v-a plăcut noua ediţie a tabletei Google Nexus 7, ceea ce nu este exclus ţinând cont de combinaţia atrăgătoare de putere, ecran şi preţ, dar culoarea neagră uniformă a acesteia nu v-a atras prea mult, poate că modelul cu carcasă albă va fi ceea ce căutaţi.

ASUS a anunţat că Nexus 7 2013 va fi disponibilă şi într-o versiune de culoare albă, tableta urmând să folosească aceeaşi parte frontale întunecată dar să ofere un capac posterior, margini laterale şi butoane de culoare albă. Dincolo de această modificare estetică, noul model nu aduce nimic în plus în afara instalării implicite a celei mai recente versiuni a platformei Android, KitKat. Nexus 7 2013 oferă un ecran IPS de 7” cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, un procesor Qualcomm APQ8064–1AA din familia Snapdragon 600, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă şi, la fel ca în cazul oricărui alt produs Nexus, o versiune nemodificată a sistemului de operare Android.

Versiunea albă a tabletei Nexus 7 2013 este disponibilă în Google Play Store, singurul model disponibil fiind cel cu o capacitate de stocare de 32 Gb şi conectivitate Wi-Fi. Atunci când va ajunge şi în România, ceea ce se va întâmpla undeva la începutul anului viitor, această opţiune de culoare va fi disponibilă pentru ambele capacităţi de stocare, 16 şi 32 GB, şi ambele opţiuni de conectivitate, adică Wi-Fi sau LTE. Preţul modelelor albe va fi acelaşi cu cel al produselor negre deja existente pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News