Versiunea actualizată a tabletei Nexus 7 se apropie

Versiunea actualizată a tabletei Nexus 7 se apropie

Nexus 7 este cea mai faimoasă şi una dintre cele mai bine vândute tablete Android, lansarea primului model de referinţă Android având totodată un impact sesizabil asupra ecosistemului de aplicaţii optimizate pentru tablete din Google Play. Lansată acum un an şi câteva zile, tableta Nexus 7 este acum un produs îmbătrânit, însă lansarea unei actualizări importante ar putea fi mai apropiată decât am crede.

Android Central a intrat în posesia unei filmări cu noul produs Nexus 7, care va fi fabricat tot de ASUS. După cum se poate remarca din secvenţa video de mai jos, noul Nexus 7 va avea un design diferit, remarcându-se apariţia unei camere foto principale de 5 MP şi a unor difuzoare stereo.

Setul de specificaţii nu este prea detaliat, remarcând-se totuşi utilizarea unei soluţii Snapdragon de la Qualcomm, cel mai probabil un Snapdragon 600 deoarece tableta foloseşte memorie DDR3, a unei baterii de 3950 mAh şi a 2GB de memorie RAM. Rezoluţia ecranului de 7” este încă necunoscută, zvonurile afirmând că tableta va dispune de un ecran Full HD.

Conform unei alte surse, noul Nexus 7 ar urma să ajungă pe rafturile magazinelor chiar începând cu săptămâna viitoare. Aceasta va fi disponibilă în două versiuni, cu stocări interne de 16 şi 32 GB, preţurile urmând să fie de 229, respectiv 269 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News