Fujitsu STYLISTIC Q702 şi LIFEBOOK T902, tablete pentru mediul de afaceri

10.07.2012
Fujitsu STYLISTIC Q702 şi LIFEBOOK T902, tablete pentru mediul de afaceri

Chiar dacă tabletele care folosesc sistemul de operare Windows 7 au o cotă de piaţă net inferioară celor motorizate de iOS sau Android, compania Fujitsu nu se lasă descurajată şi anunţă două noi tablete Windows, STYLISTIC Q702 şi LIFEBOOK T902, ambele fiind destinate mediului de afaceri.

Prima dintre acestea, STYLISTIC Q702, este o tabletă care rulează în acest moment Windows 7 Professional şi va putea fi actualizată la Windows 8 atunci când acesta va fi disponibil. Oferind un ecran touchscreen capacitiv cu diagonală de 11.6 inchi cu panou AH-IPS şi două digitizoare, unul pentru interacţiunile touch şi celălalt pentru stylus, STYLISTIC Q702 este bazat pe o platformă hardware Intel Core i3 sau Core i5 din generaţia Ivy Bridge. Tableta mai oferă o memorie RAM DDR3 cu o capacitate de 4GB, interfaţă grafică Intel HD Graphics 4000 şi stocare internă SSD de 64 sau 128GB, la care se adaugă două camere video cu microfoane stereo, port USB 3.0, port HDMI, slot SDHC, giroscop, accelerometru şi magnetometru. Greutatea acesteia este de 850 de grame.

Opţional, STYLISTIC Q702 permite şi ataşarea unei staţii de andocare care oferă o tastatură, încă două porturi USB 3.0, conector de reţea Ethernet, adaptor VGA pentru un ecran extern şi o baterie suplimentară cu patru celule care măreşte autonomia totală la 9 ore. Fiind o tabletă pentru mediu de afaceri, tableta Fujitsu oferă un senzor biometric pentru amprente, Trusted Platform Module, Intel Anti-Theft Technology, suport Computrace şi protecţie pentru BIOS şi HDD.

Fujistru STYLISTIC Q702

Cel de-al doilea model, LIFEBOOK T902, este un Tablet PC în adevăratul sens al cuvântului. Cu o greutate de 1,9kg, acesta se adresează utilizatorilor cu cerinţe ridicate de putere, produsul oferind, în plus faţă de modelul STYLISTIC Q702, şi posibilitatea de alegerea unui procesor Intel Core i7, memorie RAM cu capacitate de până la 16GB, un ecran de 13,3″ cu rezoluţie de 1600×900 pixeli, filtru antireflexie şi aceleaşi facilităţi multitouch ca modelul susmenţionat. Sub tastatura etanşă se ascunde o staţie de andocare pentru o baterie suplimentară, HDD sau o unitate optică şi o baterie cu şase celule care promite o autonomie de 11 ore. Restul dotărilor sunt similare cu cele ale modelului STYLISTIC Q702, ambele modele urmând să beneficieze şi de suport 3G/4G la o dată deocamdată necomunicată.

Fujitsu Lifebook T902

Preţurile celor două produse Fujitsu sunt de 1099, respectiv 1899 dolari, acestea urmând să fie lansate în trimestrul trei al acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News