Noul iPhone 3GS – mai rapid şi mai performant decât iPhone 3G

09.06.2009
Noul iPhone 3GS - mai rapid şi mai performant decât iPhone 3G

Apple a lansat astăzi la WWDC noul iPhone 3GS, unde „S” vine de la “speed”. Avem toate motivele să credem că acel “S” nu a fost ales doar simbolic şi ne aşteptăm la performanţe foarte bune din partea telefonului Apple, prin prisma componentelor hardware: memorie RAM din belşug (256 MB) şi procesor foarte rapid – nu ştim exact la ce frecvenţă lucrează, dar compania din Cupertino ne sugerează că este peste cea a iPhone-ului 3G. Apoi, pe partea de Internet avem la dispoziţie o conexiune HSDPA de până la 7.2 Mbps.

iPhone 3GS dispune de o cameră foto de 3.15 MP cu autofocus / touch-focus, capabilă şi de înregistrare video la rezoluţie VGA (30 de fps). Stocarea se va face doar în memoria internă de 16 GB sau 32 GB, căci slotul pentru carduri nu este prezent.

Apple iPhone 3GS

Autonomia a fost sporită la 12 ore (în convorbiri), în timp ce stand by-ul a rămas la 300 de ore, la fel şi autonomia pe Internet prin 3G (5 ore).

Legat de disponibilitate, iPhone 3GS se va comercializa începând cu 19 iunie 2009, dar pe anumite teritorii (SUA, Canada, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Spania şi UK). În restul ţărilor vizate va ajunge din 9 iulie, respectiv 9 august.

Mai multe informaţii despre noul iPhone 3GS veţi putea citi într-un articol amplu, dedicat evenimentului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News