Cebit 2008: Samsung G400, clamshell cu touchscreen extern

Cebit 2008: Samsung G400, clamshell cu touchscreen extern

Samsung G400, primul clamshell ce-ţi oferă control tactil total pe ecranul exterior, a fost anunţat astăzi la CeBit, chiar la deschidere. Partea bună pentru cei interesaţi de noul fashion coreean este că acesta va ajunge şi pe bătrânul continent, undeva prin luna iunie. Ca de obicei, Samsung a preferat să nu dezvăluie preţul terminalului.

Bine măcar că ne-au adus la cunoştinţă principalele caracteristici tehnice. Samsung G400 beneficiază de o cameră foto de top, cu senzor de 5 MP, stabilizator de imagine, sistem de recunoaştere a feţei subiectului şi tehnologie WDR (Wide Dynamic Range), pentru îmbunătăţirea fotografiilor realizate în condiţii de iluminare slabe.

Facilităţile multimedia continuă cu player-ul audio/video, receptorul radio FM şi albumul foto. Toate pot fi accesate rapid fără deschiderea clapetei, profitând de touchscreen-ul extern foarte generos (2.22 inch), exact de dimensiunile celui intern.

Deocamdată, Samsung se gândeşte la timpul nostru atât de preţios şi nu ne pune la dispoziţie o galerie foto cu G400, aşa cum nu prea o face cu nici unul dintre telefoanele recent lansate.

Update: iată în sfârşit şi o imagine mai clară cu noul Samsung G400.

Samsung G400

Urmărește Go4IT.ro pe Google News