Mio Leap K1, pe o parte telefon, pe o parte GPS

05.06.2008
Mio Leap K1, pe o parte telefon, pe o parte GPS

Expresia „două feţe” are în acest caz sensul propriu. Mio Leap K1 este un telefon cu GPS atipic: pe o parte a dispozitivului se regăsesc funcţiile de telefon, iar dacă vrei GPS nu trebuie decât să-l întorci pe cealaltă parte. Ideea este interesantă, doar designul lasă un pic mai mult de dorit.

Mio Leap K1

Mio Leap K1 a fost prezentat la Computex 2008, târg aflat în plină desfăşurare în Taiwan. Mio Leap K1, ca toate dispozitivele Mio pune accentul pe funcţia GPS, receiver-ul dedicat fiind cu 20 de canale. Pe o parte a terminalului se regăsesc toate funcţiile tipice pentru un telefon, tastatură, controller, ecran (de 1.69 inch) etc. Pe cealaltă parte, Mio Leap K1 are un ecran mai mare, de 2.6 inch, care facilitează apelarea funcţiilor multimedia şi GPS. Software-ul care îl însoţeşte este, bineînţeles, MioMap 2008.

Mio Leap K1

Restul dotărilor pentru Mio Leap K1 constau în bluetooth, camera de 2 MP, slot microSD, mufă audio de 2.5 mm şi conector miniUSB.

Mio Leap K1

Mio Leap K1 este un telefon cu GPS interesant mai mult prin prisma ideii cu două ecrane, pe fiecare din cele două feţe ale dispozitivului. În rest, dotările tehnice şi designul propriu-zis nu impresionează. De asemenea, nu sunt prea încântat de ideea de a-mi ţine telefonul pe birou, cu ecranul în jos.

Mio Leap K1

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News