Galaxy A8 şi A8+ (2018) au fost anunţate oficial. Sunt echipate cu ecrane Infinity şi cameră duală

Toate zvonurile şi fotografiile neoficiale despre noile dispozitive din gama Galaxy A (2018) de la Samsung au fost confirmate. Compania coreeană a anunţat în mod oficial modelele Galaxy A8 şi A8+, care vor ocupa treapta mid-range premium în gama de dispozitive pregătită pentru anul viitor. Acestea vin cu design modern şi specificaţii hardware foarte bune, la un preţ semnificativ mai mic decât modelele de top din seriile Galaxy S şi Galaxy Note.

Galaxy A8 se laudă cu un display Infinity Super AMOLED de 5,6” cu rezoluţie Full HD+ (2220 x 1080 pixeli), un chipset Exynos octa-core cu o configuraţie 2 x 2,2 GHz şi 6 x 1,6 GHz, 4 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spaţiu de stocare, un acumulator de 3.000 mAh, cameră foto duală pe partea din faţă (16 + 8 megapixeli f/1.9), cameră de 16 megapixeli pe spate (f/1.7, fără stabilizare), senzor de amprentă, construcţie din sticlă şi modem LTE CAT 11.

Modelul superior, Galaxy A8+, va fi puţin mai mare, cu un display de 6”, va fi livrat în variante cu 4 GB RAM şi 32 GB stocare sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare, va beneficia de un acumulator de 3.500 mAh şi va avea un preţ mai mare, care încă nu a fost dezvăluit de către companie. Ce lipseşte de pe lista de specificaţii este rezistenţa la apă şi praf, caracteristică pe care modelele Galaxy A (2017) a oferit-o anul trecut.

Ambele modele vor fi livrate în patru opţiuni de culoiare: Black, Orchid Grey, Gold, Blue şi vor ajunge în magazinele de specialitate începând cu luna ianuarie. Informaţiile complete despre disponibilitate şi preţ vor fi însă anunţate în cadrul CES 2018.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult