Galaxy S10 ar putea avea şi o a treia versiune, cu aceeaşi dimensiune a ecranului ca modelul Note 9

17.07.2018
Galaxy S10 ar putea avea şi o a treia versiune, cu aceeaşi dimensiune a ecranului ca modelul Note 9

În încercarea de a face din Galaxy S10 un produs pentru toate gusturile, Samsung ar putea intra în competiţie cu propriul flagship Galaxy Note 9, lansând o ediţie cu aceleaşi dimensiuni, dar fără stylus-ul S Pen.

Potrivit speculaţiilor făcute de celebrul analist Ming-Chi Kuo, Samsung nu se va mulţumi doar cu două ediţii Galaxy S10, lansând şi o a treia variantă care să ţină locul următorului model Galaxy Note. Astfel, Galaxy S10 ar urma să fie lansat în trei ediţii, cu ecran de 5.8”, 6.1” şi 6.4”. Dimensiunile sunt aproape identice următoarei serii de telefoane iPhone, punând Samsung în competiţie directă cu Apple.

Cel mai mare dintre cele trei ediţii Galaxy S10 va avea senzor de amprente integrat sub ecran, în timp ce modelul „compact” va avea senzor de amprente convenţional, poziţionat pe lateralul carcasei. O altă diferenţă notabilă ar fi cantitatea de memorie RAM, mai generoasă în cazul variantei de 6.4” a lui Galaxy S10, cât şi prezenţa unui sistem dual-camera.

Cernând prin informaţiile obţinute din rândul furnizorilor asiatici de componente, Ming-Chi Kuo a dedusă că Samsung nu va neglija includerea senzorului de amprente sub ecran, această dotare fiind necesară pentru a diferenţia Galaxy S10 de rivalul iPhone.

Şi mai interesant este zvonul privind folosirea unei configuraţii cu 5 camere foto pentru Galaxy S10, două la partea din faţă şi alte trei la partea din spate. Astflel, Galaxy S10 va acoperi atât obţinerea de poze în modul wide, cât şi aplicarea efectelor bokeh.

Cu Galaxy Note9 încă nelansat, succesorul Galaxy S10 este la mare distanţă, ultimele zvonuri lăsând ca ţintă de lansare luna februarie 2019.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult