Honor 9 Lite a fost prezentat, cu camere duale pe ambele părţi şi Android Oreo

21.12.2017
Honor 9 Lite a fost prezentat, cu camere duale pe ambele părţi şi Android Oreo

Huawei  alansat, în cadrul unui eveniment ţinut în China, Honor 9 Lite, varianta mai accesibilă ca preţ a modelului Honor 9.

Terminalul dispune de display cu diagonala de 5,65 inci, cu rezoluţie Full HD+ şi format 18:9. Honor 9 Lite are camere duale pe faţă şi spate (13 MP + 2 MP), capabile să înregistreze video la calitate Full HD.

Smartphone-ul rulează ultima versiune de Emotion UI, bazată pe Android Oreo. Senzorul de amprentă este poziţionat pe partea din spate. 

La interior, telefonul include un chipset octa-core Kirin 659, 3/4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32/64 GB. Memoria poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD cu capacitate maximă de 256 GB.

Acumulatorul are capacitate de 3.000 mAh şi beneficiază de tehnologia Super Charge.

Varianta cu 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32 GB costă echivalentul a 182 de dolari în China. Versiunea 4/64 GB costă 227 de dolari.

Noul model va ajunge în magazinele din China pe 26 decembrie, urmând ca apoi să fie lansat şi pe alte pieţe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult