HTC Touch Pro = HTC Touch Diamond + tastatura QWERTY

04.06.2008
HTC Touch Pro = HTC Touch Diamond + tastatura QWERTY

HTC (High Tech Computer), compania taiwaneză specializată în telefoane inteligente cu Windows Mobile, a anunţat astăzi smartphone-ul HTC Touch Pro ce aduce în plus faţă de elegantul HTC Touch Diamond tastatura QWERTY, a cărei utilitate este incontestabilă.

HTC Touch Pro arată la fel de bine ca Diamond, însă diferă la construcţie, tocmai datorită introducerii tastaturii QWERTY. Dacă tastatura on-screen ţi se pare greoaie la redactarea de texte sau mail-uri, printr-o simplă culisare vei avea în faţă o claviatură completă care cu siguranţă îţi va mări viteza de lucru şi confortul. Aplicaţiile se vor deschide şi ele mai rapid, mulţumită celor 288 MB RAM (Touch Diamond are doar 192 MB). Mai remarcăm o diferenţă la capacitatea de stocare: HTC Touch Diamond dispune de 4 GB memorie internă fără posibilitatea de a o expanda cu ajutorul cardurilor externe, în timp ce HTC Touch Pro vine cu doar 512 MB, dar îţi pune la dispoziţie slotul microSD.

Spectaculoasa interfaţă “Touch FLO 3D”, dar şi ferestrele cu aplicaţii din Windows Mobile 6.1 se răspândesc pe ecranul senzitiv de 2.8 inch şi rezoluţie VGA. Camera foto de 3.2 MP, conectivităţile Bluetooth, Wi-Fi şi HSDPA, alături de receptorul GPS integrat, vin să completeze specificaţiile unui smartphone desăvârşit. Autonomia de până la opt ore în convorbiri este asigurată de o baterie Li-Ion de 1350 mAh. HTC Touch Pro va deveni disponibil în Europa cel mai probabil în toamna acestui an. Rămâne să aflăm cât va costa.

HTC Touch Pro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News