HTC TyTN II vine în Europa

30.08.2007
HTC TyTN II vine în Europa
Aromă de HTC Touch

Aromă de HTC Touch

Şi mai interesant, pe partea de software, este faptul că HTC a păstrat tema de Windows Mobile pe care a aplicat-o pentru prima oară la HTC Touch. Această este alcătuită din 3 secţiuni: office, multimedia şi GSM. Partea de office include aplicaţiile text (e-mail şi SMS/MMS), calendarul, browser-ul Internet Explorer, Tasks şi Comm Manager. Comm Manager este modulul prin intermediul căruia utilizatorul poate activa sau întrerupe conexiunile GSM sau de date. În multimedia se regăsesc, cum era şi normal, programele Music, Photos şi Videos. În fine, zona GSM include agenda, lista de apeluri (realizate, primite şi pierdute) şi posibilitatea configurării a 9 numere preferate ce pot fi apelate rapid.

Motivul pentru care HTC a păstrat acestă temă este că slider-ul TyTN II dispune de ceea ce producătorul taiwanez numeşte "Advanced touchscreen technology", o replica la tehnologia folosită de iPhone, însă cu funcţionalitate mai redusă.

HTC TyTN II

Tolba cu tehnologii

HTC TyTN II beneficiază de tehnologii deja obligatorii pentru orice PDA-Phone cu pretenţii precum HSDPA, b/g WiFi, GPS (aplicaţia inclusă este TomTom Navigator), Bluetooth 2.0, slotul microSD şi o cameră foto de 3MP cu autofocus.

HTC TyTN II este programat să apară pe piaţa europeană, într-o primă fază, în luna septembire în Mare Britanie, Franţa, Elveţia şi Olanda. La începutul lui octombrie, vor urma Polonia, România, Slovacia şi Spania. Vodafone, Orange şi T-Mobile sunt operatorii care vor primi drepturile de comercializare din partea HTC.

Atuurile Kaizerului

La un an de la primul TyTN, HTC ne dă de veste că europenii se vor putea bucura în curând de TyTN II, nume de cod Kaizer.

Atuurile Kaizerului

Noul PDA-Phone al celui mai important partener Microsoft pe piaţa sistemelor de operare pentru terminale mobile se poate lăuda cu un touchscreen QVGA de 2.8 inch (240 x 320) şi o tastatură full QWERTY pe care adepţii e-mail-ului şi ai celorlaltor tipuri de mesaje scrise o vor îndrăgi cu siguranţă. Este aceeaşi tastatură extrem de comodă pe care am mai întâlnit-o şi la alte modele HTC, precum P4350. Alături de cei 128 MB RAM, rularea în condiţii optime a programelor va cădea în sarcina procesorului Qualcomm MSM7200, la 400 Mhz.

HTC TyTN II

Windows Mobile 6

HTC TyTN II are la bază cea mai recentă versiune de Windows Mobile, şi anume 6, punând astfel capăt speculaţiilor care dădeau ca şi rupt acordul dintre HTC şi Microsoft. Sunt prezente toate aplicaţiile obişnuite ale sistemului Windows Mobile, precum pachetul Microsoft Office care permite atât citirea, cât şi editarea documentelor şi tabelelor, programele de gestionare a timpului, întâlnirilor, sarcinilor şi contactelor cu care cei ce folosesc versiunea de PC a lui Microsoft Outlook sunt deja familiarizaţi. Pe de altă parte, oamenii de marketing/PR vor aprecia cu siguranţă utilitatea scannerului pentru cărţi de vizită.

HTC TyTN II

Urmărește Go4IT.ro pe Google News