HTC a dezvăluit data la care va prezenta modelul U12

04.05.2018
HTC a dezvăluit data la care va prezenta modelul U12

Ştim deja câte ceva despre noua generaţie de smartphone-uri HTC U12, însă până acum nu aveam o dată concretă la care vom afla şi detaliile oficiale. Compania taiwaneză a anunţat în sfârşit data la care va susţine un eveniment de prezentare în care va dezvălui în mod oficial noul său flagship pentru anul 2018. Este aşteptat un dispozitiv cu hardware de top şi linii de design similare cu cele de pe modelul U11+, lansat anul trecut.

Imaginea pe care HTC a publicat-o HTC dezvăluie câte ceva despre noul său telefon, nu doar momentul la care îl vom vedea în mod oficial. Chiar dacă în centru avem data de 23 mai 2018, pe fundal pot fi văzute ceea ce par a fi componentele interne ale acestuia. Putem număra nu mai puţin de patru camere foto, sugerând că vom avea de a face cu două sisteme dual-camera, un acumulator destul de mare şi o tăviţă de SIM care poate găzdui şi un card microSD. Nu în ultimul rând, un sistem de vibraţii similar cu Taptic Engine de pe iPhone, de formă dreptunghiulară poate fi observat în partea de jos a imaginii.

Zvonurile vorbesc despre un smartphone numit U12+, întrucât HTC ar putea renunţa la un model de bază, cu ecran mai mic, care va beneficia de un chipset Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM şi deja celebra funcţie Edge Sense pe marginea metalică. Ecranul de dimensiuni mari pe format 18:9 nu va avea „breton” în partea de sus, lucru care ar putea însemna că va avea margini mai pronunţate în jurul acestuia.

După dezvăluirea lui LG G7 ThinQ, HTC U12 ar fi ultimul telefon important al primei jumătăţi de an. Singurul care va fi lansat în această perioadă va fi OnePlus 6, care va fi dezvăluit cu ceva timp înainte.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult