HTC Deluxe – primele imagini de prezentare oficiale

23.11.2012
HTC Deluxe - primele imagini de prezentare oficiale

HTC Deluxe este un smartphone Android pentru cei exigenţi, aşteptat pe rafturile magazinelor în prima parte a anului viitor.

HTC Deluxe - primele imagini de prezentare oficiale

Botezat potrivit unor surse cu numele HTC Deluxe DLX, telefonul este varianta internaţională a modelului HTC Droid DNA adresat cumpărătorilor din Statele Unite şi alternativa HTC J Butterfly oferită clienţilor din Japonia.

HTC Deluxe - oferit în 3 variante de culoare

Aşa cum se cuvine pentru un smartphone de top, HTC Deluxe vine echipat cu un impresionant ecran Full HD de 5 inch (densitate 441 PPI), cu tehnologie Super LCD3. Sub capotă ascunde un chipset Snapdragon Krait cu nucleu quad-core la 1.5 GHz şi GPU Adreno 320, respectiv 2 GB memorie RAM pentru sistemul de operare Android şi aplicaţiile lansate. Fratele său geamăn, adaptat pentru piaţa de desfacere din Statele Unite, vine deja echipat cu sistemul Android 4.2 şi interfaţa HTC Sense 4.x, două camere foto de 2 MP şi 8 MP, respectiv 16GB memorie internă neexpandabilă.

HTC Deluxe

Din păcate data la care va fi lansat noul terminal HTC Deluxe nu este cunoscută în acest moment, la fel şi preţul de achiziţie. Mai multe detalii şi imagini cu nava amiral HTC Deluxe vom avea cu siguraţă ocazia să admirăm de la MWC 2013 şi CES 2013 – expoziţii ce vor avea loc în prima parte a anului viitor la Barcelona şi oraşul american Las Vegas.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult