HTC pregăteşte U12 Life, versiunea mid-range premium a lui U12+

25.07.2018
HTC pregăteşte U12 Life, versiunea mid-range premium a lui U12+

HTC U12+ este un smartphone competent, însă nu a reuşit să atragă interesul dorit de compania taiwaneză. Cu toate acestea, planurile sale nu se schimbă prea mult, fiind deja în plan un dispozitiv mobil cu aplicaţii blockchain pre-instalate, iar noi detalii dezvăluie o versiune „Life” a lui U12, care să concureze pe piaţa mid-range, asemeni modelului U11 Life de anul trecut.

Conform Android Authority, care a pus mâna pe materiale de marketing din surse anonime, noul model de telefon U12 Life cu numele de cod „Imagine Life”, va încerca să îmbunătăţească formula mid-range premium de anul trecut din toate punctele de vedere.

Noul dispozitiv va beneficia de un chipset Snapdragon 636, un upgrade modest faţă de Snapdragon-ul 630 de anul trecut, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi un display cu diagonală de 6” cu rezoluţie Full HD+ (2.160 x 1.080 pixeli). Pe lângă spaţiul intern, utilizatorii vor putea adăuga şi carduri microSD pentru mărirea spaţiului de stocare.

Un alt upgrade important va fi vizibil pe partea de captură foto şi video. În locul camerei cu un singur senzor va fi implementat un sistem dual, cu senzori 16 + 5 megapixeli, care beneficiază de detecţie de fază şi pot filma în rezoluţie 4K. De asemenea, camera frontală va beneficia de un senzor de 13 megapixeli şi va oferi şi un blitz pentru selfie-uri pe lumină slabă. Acumulatorul este de asmenea îmbunătăţit, cu o capacitate de 3.600 mAh.

Având în vedere îmbunătăţirile, cei care îşi doresc un smartphone HTC de medie vor avea în curând o nouă opţiune. Din păcate, dacă preţul va fi păstrat la fel de sus, adică aproximativ 350 euro, deja există alternative precum noul Xiaomi Mi A2 sau Nokia 6.1 Plus, cu specificaţii similare sau mai bune şi preţ mai mic.

Încă nu avem o dată de lansare sau o fotografie oficială, însă cel mai probabil modelul U12 Life va păstra liniile de design ale lui U12+ într-un format mai compact.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult