Huawei Nova 6E, cu quad-camera şi ecran perforat, apare în imagini de prezentare

26.11.2019
Huawei Nova 6E, cu quad-camera şi ecran perforat, apare în imagini de prezentare

Huawei a confirmat deja pentru lansare seria Nova 6, pentru data de 5 decembrie, însă anunţul iniţial viza doar versiunea 5G a telefonului. Ilustrat cu imagini neoficiale, modelul Nova 6E vine cu un design uşor diferit şi dotări ajustate pentru un nivel de preţ inferior.

Astfel, în timp ce modelul Nova 6 5G vine cu dual-camera la partea din faţă, modelul SE păstrează o singură perforaţie în colţul stânga-sus al ecranului. Spatele carcasei relevă un sistem quad-camera grupat într-un ornament de formă pătrată, cu flash-ul LED poziţionat mai jos.

Potrivit zvonurilor de până acum, camera foto principală are la bază un senzor Sony IMX 686 de 60MP şi este asistată cu un modul de 16MP pentru poze în modul ultra-wide. Configuraţia este completată cu alţi senzori a câte 2MP fiecare,

Carcasa cu forme rotunjite ar putea adăposti o configuraţie bazată pe chipsetul Huawei Kirin 810, un model pe 7nm cu eficienţă energetică ridicată, ajutat cu un acumulator foarte generos de 4800mAh. Pachetul cu accesorii ar urma să includă şi un adaptor AC cu funcţie de încărcare rapidă, capabil să livreze o putere de până la 40W prin cablul USB-C.

Huawei Nova 6, posibil şi modelul Nova 6E, vor fi anunţate în cursul săptămânii viitoare pentru piaţa din China. Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea acestor modele şi în pieţele internaţionale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult