În curând la Orange, un smartphone accesibil de la Alcatel

17.11.2011
În curând la Orange, un smartphone accesibil de la Alcatel

Şefii de la Orange au o nemulţumire. Aproape jumătate din telefoanele achiziţionate de clienţi nu sunt smartphone-uri. Nu ştim cum se prezintă situaţia în România, însă acestea sunt datele companiei la nivel global. Un prim pas pe care îl va face Orange pentru a corecta această situaţie este lansarea unui smartphone accesibil, dedicat utilizatorilor reţelei de socializare Facebook.

Alcatel OT-908F în curând la Orange

Ce alt producător ar fi oferit pentru Orange telefoane accesibile dacă nu Alcatel? Producătorul francez a luat un model lansat în februarie anul acesta, OT-908, i-a făcut câteva modificări şi apoi l-a prezentat cu denumirea OT-908F. Butonul de sub ecranul de 2.8″ are acum sigla Facebook pe el şi va deschide aplicaţia dedicată reţelei sociale. Sistemul de operare Android 2.2 Froyo este motorizat de un procesor Qualcomm la 600 MHz şi afişat pe o rezoluţie de 240×320 pixeli.

Pe spatele terminalului de 12,4 mm grosime se găseşte o cameră foto de 2 MP fără LED sau focalizare automată. Pentru conectarea la Internet poati folosită o conexiune WiFi sau una 3D HDSPA de 7,2 Mbps. Memoria internă este insignifiantă, însă utilizatorul poate folosi un card microSD. Alcatel OT-908F va fi disponibil iniţial în Franţa, însă va ajunge în curând şi în România şi Polonia. Preţul său va fi de aproximativ 100 € la liber.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News