iPhone-ul deblocat, o achiziţie riscantă

24.09.2007
iPhone-ul deblocat, o achiziţie riscantă

Odată perfectată tehnica de deblocare a iPhone-ului, acesta s-a răspândit prin toate colţurile lumii, putând fi folosit de oricine, nu doar de americanii abonaţi la A&T. Mai nou, a apărut şi în România, la un preţ exorbitant aş putea adăuga.

Potenţialii doritori de iPhone deblocat ar trebui să aibă grijă, pentru că Apple a anunţat că orice dispozitiv în care a fost „umblat” îşi pierde garanţia. În plus, orice dispozitiv pe care sunt instalate aplicaţii dezvoltate de terţi duce la acelaşi deznodământ. În aceste condiţii, a cumpăra un gadget în valoare de câteva sute bune de euro, ştiind că dacă se strică îl poţi arunca, nu cred că e cea mai înţeleaptă decizie.

Cu toate acestea, decizia celor de la Apple de a distribui iPhone exclusiv prin intermediul unor anumitor furnizori de servicii GSM va duce la folosirea pe scară tot mai largă a iPhone-urilor deblocate. Pentru că mulţi nu se vor mai uita la detalii, din dorinţa de a avea un iPhone, sperând ca nimic să nu se întâmple cu telefonul lor. Dar dacă ţinem cont de ultimele rapoarte, ce evidenţiază problemele tot mai mari ale ecranelor iPhone-urilor (cele de după ieftinire) şi iPod-urilor Touch, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a te arunca cu capul înainte…

iPhone deblocat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News