iPhone XS Max: Unboxing, hands-on şi comparaţie cu Galaxy Note9

28.09.2018
iPhone XS Max: Unboxing, hands-on şi comparaţie cu Galaxy Note9

Acesta este iPhone XS Max, cel mai scump smartphone de pe piaţă. Cu un preţ de 1.100 de euro şi specificaţii de top, Apple speră să atragă mulţi fani ai telefoanelor mare către tabăra sa şi, dacă sunt destui care nu sunt afectaţi de preţ, este foarte posibil să reuşească.

Telefonul este foarte mare, însă totuşi puţin mai mic decât Galaxy Note9, în ciuda faptului că are un ecran mai mare decât phablet-ul de la Samsung şi se simte foarte „greu” în mână, o senzaţie care conferă senzaţia de dispozitiv premium.

iPhone XS Max – unboxing

Motivul pentru care iPhone XS Max se simte atât de greu este în primul rând datorat oţelului inoxidabil de pe laterale, iar apoi panourilor de sticlă care par a fi mai groase decât pe alte modele, Apple apelând la Corning pentru a realiza o sticlă proprietară, diferită de Gorilla Glass de pe dispozitivele altor companii.

Prima impresie este extrem de pozitivă, iPhone XS Max reprezentând o întoarcere la formatul „Plus” din anii trecuţi, însă cu un nou design şi cu capabilităţi noi.

Vom testa în redacţia go4it în următoarele zile iPhone XS Max şi vom vedea dacă acesta se ridică la aşteptările deja foarte mari impuse de preţ. De altfel, puteţi lăsa întrebările despre telefon în comentarii şi vom încerca să răspundem la ele într-un review foarte curând.

iPhone XS Max ne-a fost oferit pentru testare de către evoMAG.ro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult