Numele noilor iPhone-uri au fost confirmate de Apple cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială

12.09.2018
Numele noilor iPhone-uri au fost confirmate de Apple cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială

În timp ce tot apar tot felul de informaţii contradictorii din surse neoficiale despre noile modele de iPhone de la Apple care vor fi lansate în această seară, site-ul Apple ne dezvăluie înainte de termen o mică parte a puzzle-ului. În sitemap-ul Apple.com, au fost incluse numele celor trei modele pentru o mai bună indexare în motoarele de căutare, pregătind terenul pentru actualizarea site-ului cu listările oficiale.

Numele oficiale, direct de la Apple, ale celor trei noi modele de iPhone sunt: iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr. Cele două modele XS şi XS Max sunt variantele noi de top, care vor înlocui în ofertă modelele iPhone 8 Plus şi iPhone X, în timp ce modelul iPhone Xr va fi varianta cu ecran LCD de 6,1”, cu hardware de iPhone X şi cu sistem single camera.

Aceste informaţii au fost confirmate şi de către producătorul de accesorii Spigen, care a listat înainte de termen huse compatibile cu toate cele trei smartphone-uri noi de la Apple, listând inclusiv denumirile lor oficiale. O altă sursă de încredere, Ben Geskin, confirmă faptul că modelul iPhone Xr va fi livrat în mai multe culori, postând fotografii cu mai multe tăviţe pentru cartele SIM în culorile Space Gray, Silver, Red, Blue şi Brown.

Lansarea noilor iPhone-uri XS, XS Max şi Xr va avea loc astăzi, 12 septembrie 2018, începând cu ora 20:00 a României. Evenimentul va putea fi urmărit live pe dispozitivele Apple (Mac şi iOS) folosind browser-ul Safari şi pe Windows folosind browser-ul Edge. Pentru prima dată, un eveniment de lansare Apple va putea fi urmărit inclusiv pe Twitter, stream video accesibil de pe toate platformele şi browserele.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult