Leagoo M9, smartphone de buget cu design full-screen, disponibil pentru mai puţin de 100 dolari

Descris drept primul smartphone entry-level cu design full-screen şi patru camere foto, Leagoo M9 va intra în oferta magazinelor asiatice chiar înainte de Crăciun.

Aşteptat pentru data de 20 decembrie, Leagoo M9 se prezintă cu un design asemănător modelului Galaxy S8, însă fără a avea prea multe în comun cu acesta. Astfel, pentru 79.99 dolari ne alegem cu 2GB memorie RAM şi 16GB memorie internă. Configuraţia este motorizată de chipsetul MediaTek MT6580T, un model cu procesor quad-core fără pretenţii. Piesa de rezistenţă este însă ecranul de 5.5” cu rezoluţie 1280x640 pixeli, modelat cu margini uşor curbate de scutul Gorilla Glass aplicat la exterior.

Leagoo M9 mai dispune de o cameră foto în configuraţie 8MP + 2MP la partea din spate, respectiv cameră frontală 5MP + 2MP deasupra ecranului. Lista dotărilor este completată de conectivitate 3G, senzor de amprente la partea din spate şi un acumulator de 2850 mAh care ar trebui să ofere cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Din păcate, în afara teaser-ului video furnizat de Leagoo, nu sunt disponibile alte imagini care să surprindă şi partea din spate a telefonului.

Probabil, Leagoo livrează noul M9 împreună cu versiunea Android 7.0, echipată cu un set redus de aplicaţii preinstalate şi o interfaţă inspirată de cea a rivalului său mult mai bine cotat, Galaxy S8.

publicitate