Lenovo a adus la MWC noi laptop-uri Yoga, sisteme smart home şi ataşamente pentru Moto Z

01.03.2018
Lenovo a adus la MWC noi laptop-uri Yoga, sisteme smart home şi ataşamente pentru Moto Z

În 2018, Lenovo a prezentat la Mobile World Congress puţine produse cu adevărat noi. Compania s-a concentrat însă pe gama de laptop-uri convertibile Yoga şi pe câteva accesorii pentru gama de smartphone-uri Moto Z, însă a vorbit şi despre câteva noi tehnologii pentru smart home, capabile să fie controlate prin control vocal.

Noile laptop-uri Lenovo Yoga 530 şi 730 beneficiază de un design deja clasic pentru această gamă de produse, oferind posibilitatea de întoarcere a ecranului în funcţie de cazul de utilizare. Modelul 730 va fi disponibil în variante cu display de 13, respectiv 15”, în timp ce modelul 530 va beneficia de display de 14”. Acestea sunt echipate din fabrică cu doi asistenţi AI, primul fiind Cortana, integrată în Windows 10, iar cel de-al doilea este Alexa de la Amazon.

Pentru „smart home”, Lenovo propune Lenovo Smart Display, un dispozitiv pe care l-a prezentat şi la CES 2018. Acesta beneficiază de Google Assistant, fiind un dispozitiv bazat pe Android, şi este echipat cu un ecran Full HD. Smart Display este realizat pentru a deveni centrul de comandă pentru toate dispozitivele inteligente din casă, putând controla totul, de la becuri inteligente, la sisteme de încălzire şi dispozitive de redare multimedia.

În cele din urmă, gama de MotoMods se extinde cu două noi dispozitive, pe care compania le-a anunţat la CES. Vorbim despre Motorola Healt Mod, un ataşament pentru gama de smartphone-uri Z care poate monitoriza sănătatea utilizatorilor. Acesta este realizat pentru utilizare în cabinete medicale. Pe partea „fun”, la MWC am putut vedea pentru prima dată MotoMod-ul Polaroid, care poate să imprime instant orice fotografie realizată cu telefonul mobil.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult