Lenovo S5, un smartphone cu acumulator de 6000 mAh şi design fullscreen

13.03.2018
Lenovo S5, un smartphone cu acumulator de 6000 mAh şi design fullscreen

Încadrat la gama de buget, Lenovo S5 ar putea fi o bună alegere pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone echipat cu acumulator de capacitate mărită.

Aşteptat pentru lansare în pieţele asiatice în data de 20 martie, noul produs este livrat în carcasă metalică de tip unibody, având partea din faţă dominată de ecranul cu rată de aspect 18:9. Printre dotările oferite se numără tehnologia Face Unlock şi sistem dual camera la partea din spate, pretabil la obţinerea de poze cu efect bokeh. Invitaţia la evenimentul de lansare menţionează şi folosirea tehnologiilor AI, indicând prezenţa unui serviciu de asistenţă prin comandă vocală.

Potrivit directorului companiei, Chang Cheng,  Lenovo S5 a fost creat pentru a fi mai bun decât Xiaomi Redmi Note 5, principalul său rival, oferind un design modern şi dotări mai ambiţioase. Astfel, putem aştepta ca Lenovo  S5 să dispună cel puţin de 4GB memorie RAM şi un chipset din seria Snapdragon 625, sau mai bun.

Cu siguranţă, un atu important va fi şi acumulatorul de 6000 mAh, care ar trebui să ofere cel puţin 3-4 zile de autonomie, în condiţiile unui regim de utilizare moderat.

Disponibil şi în versiune de culoare roşie, Lenovo S5 va putea fi comandat din oferta magazinelor asiatice spre finalul acestei luni. Din păcate, preţul la vânzare nu este cunoscut.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult