LG va anunţa un succesor pentru G6, dar acesta nu se va numi G7

LG vrea să schimbe numele seriei de smartphone-uri G, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei. Primul model din această familie - Optimus G - a fost lansat în 2012. 
 
Reprezentantul companiei a spus că schimbarea se va produce odată cu un smartphone care va fi lansat în prima jumătate a anului 2018. Este vorba, cel mai probabil, despre modelul aşteptat sub numele de G7. Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii prea multe despre noul nume, dar a oferit un indiciu: se ia în calcul folosirea unui „număr cu două zecimale”. 

Probabil compania simte că a rămas în urmă în ceea ce priveşte cifrele, iar un număr mai mic, precum 7, ar putea lăsa impresia că noul său produs este mai slab decât modelele rivale. Apple a lansat iPhone X (Ten/Zece), Samsung se pregăteşte să anunţe Galaxy S9, iar Huawei a ajuns de asemenea la cifra 10 cu seriile P şi Mate. 

 
LG speră, probabil, ca această decizie să ducă şi la creşterea vânzărilor sale de smartphone-uri. Deşi este un nume cunoscut un îndustrie, LG nu face parte din topul celor cinci cei mai mari producători de telefoane inteligente din lume. Din acest club select fac parte: Samsung, Apple, Huawei, Oppo şi Vivo. 
 
publicitate