LG va anunţa un succesor pentru G6, dar acesta nu se va numi G7

03.01.2018
LG va anunţa un succesor pentru G6, dar acesta nu se va numi G7
LG vrea să schimbe numele seriei de smartphone-uri G, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei. Primul model din această familie – Optimus G – a fost lansat în 2012. 
 
Reprezentantul companiei a spus că schimbarea se va produce odată cu un smartphone care va fi lansat în prima jumătate a anului 2018. Este vorba, cel mai probabil, despre modelul aşteptat sub numele de G7. Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii prea multe despre noul nume, dar a oferit un indiciu: se ia în calcul folosirea unui „număr cu două zecimale”. 

Probabil compania simte că a rămas în urmă în ceea ce priveşte cifrele, iar un număr mai mic, precum 7, ar putea lăsa impresia că noul său produs este mai slab decât modelele rivale. Apple a lansat iPhone X (Ten/Zece), Samsung se pregăteşte să anunţe Galaxy S9, iar Huawei a ajuns de asemenea la cifra 10 cu seriile P şi Mate. 

 
LG speră, probabil, ca această decizie să ducă şi la creşterea vânzărilor sale de smartphone-uri. Deşi este un nume cunoscut un îndustrie, LG nu face parte din topul celor cinci cei mai mari producători de telefoane inteligente din lume. Din acest club select fac parte: Samsung, Apple, Huawei, Oppo şi Vivo. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult