LG Watch Phone – prototipul coreean de „ceas-mobil”

LG Watch Phone – prototipul coreean de „ceas-mobil”

Alături de LCD-uri subţiri şi elegante, LG mai are şi alte secrete la CES 2008. Bine spus secrete, căci gadget-ul din clip-ul de mai jos este foarte bine păzit de oamenii de la PR şi cu greu te poţi apropia de el. LG Watch Phone, după cum numele sugerează, reprezintă un terminal GSM care se poartă la mână şi atunci când nu este butonat afişează ora – deci nu greşeşti dacă îi spui ceas cu telefon.

Te întrebi de ce este protejat de bliţurile şi camerele video ale vizitatorilor (cu excepţia presei)? Pentru că avem de a face cu un prototip. LG Watch Phone va trece mai mult ca sigur la producţia de serie, dar coreenii preferă să ţină în secret această dată.

În filmuleţul de mai jos, realizăm că gadget-ul dispune de un display cu o rezoluţie foarte bună, iar meniul este simplu structurat. Introducerea numărului de telefon este destul de anevoioasă. Navigarea se face cu ajutorul unei rotiţe de scroll, iar printre facilităţile descoperite de jurnalişti se numără tehnologia Bluetooth. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în zilele următoare. Până una alta, te invit să urmăreşti un scurt clip video cu prezentarea “ceas-mobilului” LG Watch Phone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News