Meizu 15 Plus – specificaţii neoficiale şi performanţele oferite

20.04.2018
Meizu 15 Plus - specificaţii neoficiale şi performanţele oferite

Meizu 15 Plus, noul flaghip a producătorului asiatic de telefoane inteligente, a apărut în arhiva cu rezultate Geekbench, confirmând principalele specificaţii şi nivelul de performanţă,

Meizu 15 şi versiunea mai bine dotată 15 Plus vor fi dezvăluite pentru pieţele asiatice în data de 22 aprilie, însă cu siguranţă vor putea fi găsite şi în cataloagele magazinelor care oferă servicii de livrare internaţională, prezentând o alternativă interesantă la produsele brandurilor occidentale.

În timp ce versiunea compactă Meizu 15 se prezintă cu un chipset Snapdragon 660 sau 635, alternativa mai bine dotată Meizu 15 Plus preia soluţia Exynos 8895, livrată de Samsung şi folosită inclusiv cu seria Galaxy Note 8.

Descris cu un CPU octa-core la 1.69GHz, Meizu 15 Plus a obţinut un scor respectabil de 1898 puncte în testul single core, respectiv 6492 puncte în cel multi-core.

Ambele modele vor fi livrate cu o cantitate de 6GB memorie RAM şi ecran cu rată de aspect 18:9.

Din păcate, pentru specificaţii complete va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare. Tot atunci ar putea fi dezvăluit şi Meizu 15 Lite, un smartphone cu dotări mai puţin ambiţioase, adresat cumpărătorilor cu buget limitat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult