Microsoft Pix-L, gadgetul cu care poţi să te culci liniştit

Microsoft Pix-L, gadgetul cu care poţi să te culci liniştit

Cine spunea că imaginaţia designerilor nu are limite, avea dreptate. Combinarea a două funcţii distincte, cum este cazul acum, poate naşte reacţii diferite. De data aceasta este vorba de un concept de Ultra Mobil PC cu deşteptător. Autorul l-a numit Microsoft Pix-L ca şi cum gigantul din Redmond ar putea fi producătorul lui. Mă îndoiesc că Microsoft va produce un astfel de gadget, e prea fantezist.

Microsoft Pix-L

Ţinut în poziţie normală, Pix-L este un UMPC standard cu toate funcţiile unui astfel de dispozitiv. Însă culcat pe recamier, ai la capul patului un simplu deşteptător. Ideea designerului este probabil aceea a unui dispozitiv pe care să-l poţi folosi în pat, înainte să te culci, iar după ce termini îl pui pe recamier pe post de deşteptător.

Microsoft Pix-L

Este un gadget interesant ca design şi chiar ca idee, ştiut fiind faptul că alarma setată pe dispozitivele cu Windows Mobile nu este declanşată decât dacă acestea sunt deschise. În cazul în care s-a consumat bateria pe timpul nopţii şi s-a închis, poţi să-ţi iei adio de la alarma pe care te bazai să te trezeşti a doua zi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News