Moto G8 şi versiunea G8 Power primesc noi imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

28.01.2020
Moto G8 şi versiunea G8 Power primesc noi imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

Un real succes pentru Motorola, seria Moto G a trecut de la 3 variante Moto G6 dezvăluite în primăvara lui 2018 la patru versiuni Moto G7 prezentate începutul anului 2019. Anul 2020 aduce în schimb o consolidare a ofertei de telefoane Moto G, Motorola pregătind pentru această primăvară doar două ediţii Moto G8.

Confirmat pe baza indiciilor extrase de entuziaşti ai forumului XDA Developers, analizând modificările apărute în codul ultimelor versiuni de firmware Motorola, Moto G8 va dispune de ecran perforat cu diagonală 6.39” şi acumulator de 4000 mAh. Din păcate, rezoluţia panoului LCD nu este prea grozavă, adaptările prezente deja în firmware-ul Motorola sugerând valoarea de 1560×720 pixeli.

La partea din spate, am putea găsi o cameră foto cu senzor principal de 16MP, asistată cu un modul de 8MP pentru poze wide-angle şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Configuraţia lui Moto G8 ar putea folosi chipsetul Snapdragon 665, ajutat cu până la 4GB memorie RAM. Totuşi, în versiunea de bază aşteptată să aibă un preţ în jurul sumei de 150 dolari, probabil că va trebui să ne mulţumim cu 2GB RAM şi 32GB stocare internă.

Diferenţiat mai ales prin prezenţa unui acumulator de 5000mAh, Moto G8 Power s-ar putea alege şi cu un ecran mai bun, oferind rezoluţia 2300×1080 pixeli pe o diagonală de 6.36”.

Succesor pentru modelul G7 Power lansat anul trecut, noul smartphone ar urma să dispune de o cameră frontală cu rezoluţie 25MP şi sistem quad-camera la partea din spate, constând într-un senzor principal de 16MP, senzor de 8MP pentru poze wide-angle, încă un senzor de 8MP care deserveşte funcţia zoom şi senzor de 2MP pentru poze în modul macro.

Pachetul ar urma să includă şi un adaptor AC cu putere de 18W, necesar pentru încărcarea rapidă a acumulatorului de capacitate extinsă.

Moto G8 Power va avea în versiunea standard 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă. Preţul la vânzare ar putea fi apropiat sumei de 350-400 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult