Motorola VE70 Cocktail Mint şi Cocktail Tropical

11.11.2008
Motorola VE70 Cocktail Mint şi Cocktail Tropical

Un site coreean a publicat primele informaţii despre două telefoane Motorola necunoscute publicului până acum. Cele două terminale se numesc Motorola VE70 Cocktail Mint respectiv Cocktail Tropical şi se remarcă, conform sursei citate, prin coloristică.

Niciunul din cele două telefoane nu vine cu nimic revoluţionar. Singura diferenţă dintre cele două dispozitive este dată de culori. Cocktail Mint va fi negru, „fresh mint” şi „pearl white” în timp ce Cocktail Tropical va fi colorat în alb, violet, portocaliu şi verde deschis. Ca fapt divers, ambele telefoane vor oferi un dicţionar de vinuri. O fi vreo legătură subtilă care-mi scapă între Motorola şi vin.

Motorola VE70 Cocktail Mint

Despre dotări nu se ştie prea mult, site-ul este în coreeană, iar textul este plasat pe imagini şi nu poate fi tradus. Cocktail Mint se pare că oferă suport 3G şi are un ecran de 2.2 inch cu rezoluţie QVGA. Mai este prezent la datorie şi un slot microSD. Din poze se poate observa şi o cameră foto dar mărimea senzorului este deocamdată învăluită în mister. Despre preţ şi data lansării nu se ştie nimic.

Motorola VE70 Cocktail Mint

Urmărește Go4IT.ro pe Google News