Neon 7 Phone: ascunde-l în palmă

18.07.2008
Neon 7 Phone: ascunde-l în palmă

Ce-ai spune despre un telefon cu o mulţime de facilităţi, dar atât de mic încât să poate fi ascuns în palmă? E o glumă, nu? Neon 7 Phone măsoară doar 95 x 42 x 11 mm şi dispune de touchscreen de 1.9 inch cu sistem de recunoaştere a scrierii de mână (Handwriting Recognition), taste de navigare senzitive copiate grosolan după LG KG800 Chocolate, suport e-mail POP/IMAP, Player MP3 şi MP4, Stereo Bluetooth şi 1 GB de memorie plus slot microSD.

Tastatura fizică este suplinită de una virtuală (on-screen), probabil inspirată de iPhone. Minunile micului telefon nu se opresc aici. Când eşti sunat, Neon 7 va începe să rostească cifrele care compun numărul apelantului. Mai inteligent ar fi fost să-ţi spună numele celui care te apelează. Să fim serioşi, când ai o agendă cu zeci sau chiar sute de contacte, mai ştii tu cui aparţine numărul? Unii nu îşi cunosc nici propriul număr de telefon, darămite al altora.

Ca să te impresionez până la lacrimi, îţi mai spun că Neon 7 poate fi folosit şi ca webcam, atunci când este conectat la calculator. În rest, camera foto de 1.3 MP îţi stă la dispoziţie pentru capturi cât de poate de mediocre. Jucărioara asta, deşi mică şi fragilă, încorporează destule tehnologii încât preţul să nu fie unul foarte scăzut. Scoate 200 $ din buzunar şi e a ta. Ba nu, dezamăgire, ThinkGeek.com nu livrează acest produs în afara Statelor Unite.

Neon 7 Phone

Urmărește Go4IT.ro pe Google News