Nokia 808 PureView intră pe piaţă în această lună

02.05.2012
Nokia 808 PureView intră pe piaţă în această lună

Finlandezii se ţin de promisiune şi anunţă că Nokia 808 PureView va fi disponibil în anumite ţări începând de luna aceasta. Din păcate, ei uită să specifice care sunt acele ţări. În comunicatul oficial au fost menţionate doar Rusia şi India. În aceste condiţii nu vă putem spune sigur când Nokia 808 îşi va face intrarea şi pe piaţa românească. Sperăm însă ca să nu aşteptăm prea mult după telefonul cu senzor foto de 41 MP.

Nokia 808 PureView, disponibili în trei culori

Camera foto a fost atât de mediatizată, încât celelalte specificaţii aproape c-au fost trecute cu vederea. Câţi ştiu că Nokia 808 PureView încă rulează Symbian Belle, de data aceasta cu un procesor la 1,3 GHz? Este drept că avem un ecran AMOLED ClearBlack de 4” şi o memorie internă de 16 GB, însă este posibil ca mulţi potenţiali clienţi să aştepte implementarea camerei foto într-un terminal ce rulează Windows Phone 7.

Nokia 808 PureView rulează Symbian Belle

Acum o lună, Nokia 808 PureView şi-a făcut apariţia pe un magazin virtual, putând fi precomandat de cei interesaţi. Preţul afişat atunci a fost de 600 €. Ne aşteptam ca telefonul să coste mult, însă poate nu chiar atât de mult. Mai avem de aşteptat până când Nokia 808 PureView va intra şi în oferta magazinelor locale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News