Nokia C2-03 – un Dual SIM atractiv prin preţ şi facilităţi

Anunţat astăzi, Nokia C2-03 este un telefon entry level cu funcţionalitate Dual SIM. În plus faţă de Dual SIM-urile obişnuite, acest dispozitiv mobil are ecran touch rezistiv (2.6 inch, 240 x 320 pixeli), permite personalizarea setărilor pentru maximum cinci cartele SIM şi oferă posibilitatea de a schimba cartelele prin hot-swap, adică fără a închide telefonul şi a scoate capacul şi / sau bateria.

Nokia C2-03

Un alt atu cu care Nokia speră să atragă un număr cât mai mare de cumpărători este evident preţul accesibil - aproximativ 75 Euro.

Ca bonus, finlandezii ne oferă un pachet de hărţi preinstalate în memoria telefonului - Nokia Maps for Series 40, motiv pentru care suntem scutiţi de eventualele taxe pentru traficul de date în cazul în care hărţile ar fi fost accesate prin intermediul unei conexiuni Internet.

Nokia C2-03

Telefonul mai integrezează o cameră foto de 2 MP, un receptor FM, un player audio şi un slot microSD ce suportă carduri de până la 32 GB.

Nokia C2-03 va ajunge în magazine în partea a treia a acestui an, cel mai devreme în iulie şi cel târziu spre sfârşitul lui septembrie.

Nokia C2-03