Este Nokia Lumia 1001 primul finlandez cu Windows Phone 8?

09.07.2012
Este Nokia Lumia 1001 primul finlandez cu Windows Phone 8?

Trebuie să spunem de la început că nu suntem siguri că va exista un telefon Nokia Lumia 1001. Această denumire şi-a făcut apariţia în lista de dispozitive din aplicaţia Remote Device Access. Ea este folosită de cei care dezvoltă aplicaţii pentru a le rula pe dispozitive care nu sunt în apropiere. În cazul de faţă, ea poate oferi câteva informaţii în legătură cu noile modele la care lucrează finlandezii.

Denumirea lui Nokia Lumia 1001 în aplicaţia RDA

Cum nu există informaţii clare de la Nokia, nu putem decât să speculăm că dispozitivul Lumia 1001 va fi primul terminal cu Windows Phone 8 al producătorului. Pe de altă parte sunt voci care spun că Lumia 1001 ar putea fi o tabletă cu Windows 8. Jurnaliştii de la TechCrunch.com au speculat şi faptul că totul poate fi doar o glumă. Cei de la Nokia puteau să redenumescă un telefon din RDA pentru a le da jurnaliştilor un subiect interesant.

Nokia Lumia 900 ar putea avea un urmaş - Lumia 1001

Oricare ar fi povestea reală a lui Nokia Lumia 1001, cert este că producătorul finlandez are nevoie de-o soluţie salvatoare. Vânzările sunt în scădere, iar actuala serie Lumia nu pare să fie atât de populară cum se spera. O altă lovitură pentru companie a venit atunci când Microsoft a anunţat că Windows Phone 8 nu va fi compatibil cu actuala generaţie de smartphone-uri ce rulează Windows Phone 7. Să sperăm că Lumia 1001 este un produs real şi unul care reuşeşte să cucerească inimile utilizatorilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News