Nokia Lumia 800 şi Lumia 710 primesc update la WP Tango

26.06.2012
Nokia Lumia 800 şi Lumia 710 primesc update la WP Tango

Producătorul finladez a anunţat că două din terminalele sale ce rulează sistemul de operare Windows Phone vor primi mâine, 27 iunie, update la versiunea Tango. El oferă câteva facilităţi interesante, dar şi unele pe care le avem de mult timp la alte smartphone-uri de pe piaţă. Poate cea mai importantă facilitate se numeşte Internet Sharing. Sună frumos şi nu este altceva decât o denumire pompoasă pentru WiFi Hotspot sau partajarea conexiunii la Internet cu ajutorul plăcii de reţea wireless. Cei care folosesc un terminal cu Android pot să râdă, însă abia acum posesorii de telefoane Lumia au parte de această facilitate.

Nokia Lumia 800 primeşte update la Windows Phone Tango

O altă facilitate inclusă în update-ul Tango este întoarcerea telefonului cu faţa în jos pentru a opri soneria în cazul unui apel. Vechile telefoane obişnuite şi cu Symbian de la Nokia ofereau această facilitate, dar ea nu a fost transmisă mai departe modelelor Lumia.

Aplicaţia ce controlează camera foto a terminalelor Lumia 800 şi Lumia 710 va primi un update important. Camera extras este o listă cu o serie de facilităţi atractive. Smart Group Shot va folosi mai multe imagini consecutive pentru a obţine o poză de grup cât se poate de bună. Cu alte cuvinte, feţele subiecţilor vor fi recunoscute, vor fi decupate şi vor fi puse într-o fotografie doar cele care arată cel mai bine. Action Shot este o facitate pentru cei care vor să imortalizeze cât mai bine un subiect în mişcare. Funcţiile Self-timer şi Panorama nu mai au nevoie de explicaţii, însă vin cu întârziere pe terminalele Lumia.

Nokia Lumia 710

Update-ul Windows Phone Tango vine şi cu funcţia Contact share. Informaţiile despre un contact din agendă pot fi trimise sau primite prin intermediul SMS-urilor. Funcţia Play To aduce suportul DLNA pentru telefoanele ce rulează Windows Phone. Cei care dispun de un terminal Nokia Lumia 800 sau Lumia 710 şi doresc update-ul Tango trebuie să se pregătească mâine pentru el. Prezenţa aplicaţiei Zune pe PC este obligatorie, fiind necesar şi un spaţiu pe HDD pentru backup. Tango va fi disponibil şi pentru Nokia Lumia 610, dar cu limitări.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News