OnePlus 5 ar putea fi livrat în două configuraţii hardware. Preţul ar putea depăşi 500 de dolari

16.06.2017
OnePlus 5 ar putea fi livrat în două configuraţii hardware. Preţul ar putea depăşi 500 de dolari

OnePlus 5 va fi dezvăluit în mod oficial pe 20 iunie, însă ca în cazul oricărei lansări importante de pe piaţa de smartphone-uri, scurgerile de informaţii ne dezvăluie cam tot ce vom afla direct de la producător cu câteva zile înainte. Eu existat multe zvonuri despre specificaţiile noului OnePlus 5 şi despre preţul dispozitivului, iar noi informaţii care vin la pachet şi cu noi imagini cu telefonul susţin că vom primi pentru prima dată două configuraţii, cu preţuri mai mari decât în trecut.

Conform TechnoBuffalo şi Tecnoblog, OnePlus va lansa prezenta marţi OnePlus 5 în două variante. Prima va fi echipată cu 6 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, în timp ce modelul de top va beneficia de 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare. Restul specificaţiilor vor fi identice între cele două dispozitive. Ambele beneficiază de chipset-ul Snapdragon 835 de la Qualcomm, acumulator de 3.300 mAh, senzor de amprentă şi sistem dual-camera.

Referitor la camera foto, cele mai recente informaţii sugerează că vom avea de a face cu senzori cu rezoluţii diferite. Cel principal va beneficia de 16 megapixeli şi un obiectiv f/1.7, în timp ce cel de-al doilea va folosi un senzor de 20 megapixeli cu diafragmă f/2.6.

La capitolul preţ, se pare că modelul de intrare în gamă, cu 6 GB şi 64 GB stoare va costa 480 de dolari, un preţ ridicat pentru un dispozitiv produs de OnePlus. Acest lucru înseamnă că modelul de 8 GB ar putea costa peste 500 de dolari, fiind primul smartphone al companiei care depăşeşte acest prag.

Toate acestea vor fi confirmate sau infirmate la începutul săptămânii viitoare, când OnePlus va organiza un eveniment de lansare, care va putea fi urmărit şi online. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult