OnePlus 6T va fi prezentat puţin mai devreme decât era aşteptat iniţial

22.10.2018
OnePlus 6T va fi prezentat puţin mai devreme decât era aşteptat iniţial

OnePlus a anunţat de curând data la care va prezenta noul său smartphone de top, modelul OnePlus 6T, însă în urma altor evenimente din industrie, compania a deciss să mute anunţul cu o zi mai devreme. Acest lucru nu va schimba însă data la care telefonul va ajunge în mâinile utilizatorilor, doar evehimentul de prezentare din New York fiind afectat de noua decizie.

Compania a făcut anunţul pe site-ul său oficial, unde a oferit şi detalii despre motivul concret pentru care a luat această decizie. Apple a anunţat un nou eveniment de lansare, cel mai probabil pentru tabletele iPad Pro, tot în New York, tot pe 30 octombrie. Întrucât Apple este o companie mult mai mare şi cu „greutate” mai mare în piaţă, evenimentul său ar fi putut eclipsa anunţul noului telefon OnePlus 6T.

Astfel, prezentarea OnePlus 6T este mutată pe 29 octombrie, cu o zi înainte, acesta putând fi chiar un motiv de bucurie pentru fanii care abia aşteptau să vadă noul telefon în mod oficial. Nu este clar dacă şi pre-comenzile vor fi disponibile mai devreme, sau vor fi disponibile tot la data stabilită anterior. Nu era nici înainte clar dacă clienţii ar fi putut comanda telefonul în aceeaşi zi, sau la o altă dată. În trecut, telefoanele au putut fi comandate la o săptămână după eveniment, cu livrarea în săptămâna următoare.

Dacă se va păstra această tradiţie, este posibil ca OnePlus 6T să ajungă în mâinile utilizatorilor şi pe rafturile operatorilor parteneri în cea de-a doua săptămână din noiembrie.

OnePlus 6T este aşteptat cu hardware similar cu cel de pe OnePlus 6, adică cu chipset Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare şi un sistem dual-camera performant. Senzorul de amprentă din display a fost deja confirmat, asemeni lipsei jack-ului pentru căşti. Acesta din urmă ar trebui să ofere o autonomie îmbunătăţită pentru noul telefon, în comparaţie cu variantele din trecut.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult