OPPO laudă „bretonul” de pe F7, următorul său model de top

14.03.2018
OPPO laudă „bretonul” de pe F7, următorul său model de top

Producătorul chinez OPPO pregăteşte lansarea noului său model de top, F7, despre care am aflat câteva detalii mai mult sau mai puţin oficiale în trecut. Se pare însă că reprezentanţii companiei nu mai au răbdare până la momentul dezvăluirii oficiale, publicând pe reţelele de socializare mai multe imagini care prezintă câteva dintre capabilităţile noului dispozitiv. După cum era de aşteptat, noul OPPO F7 va fi încă un model cu „breton”, nu foarte diferit de cel de pe iPhone X.

De fapt, toate imaginile pe care OPPO le-a publicat pe contul de Twitter OPPO Mobile India, se concentrează pe acest breton. Forma display-ului este decupată în mai multe imagini, noul design fiind numit de către companie „Super Full Screen”. Zvonurile despre dispozitiv sugerau că acesta va fi livrat cu un display cu diagonală de 6,2” pe format 19:9 şi rezoluţie Full HD+ (2.280 x 1.080 pixeli). Tot informaţiile neoficiale vorbeau despre acoperirea ecranului de 89,09% a suprafeţei din partea din faţă a dispozitivului şi despre un sistem de navigaţie prin meniuri bazat pe gesturi.

Alte zvonuri despre OPPO F7 vorbesc despre funcţia AI Beauty 2.0, un altoritm avansat care poate corecta imperfecţiunile utilizatorului în mod real atunci când realizează autoportrete, cât şi despre o cameră frontală cu senzor de 25 de megapixeli.

Lansarea oficială este aşteptată pe data de 26 martie, într-un eveniment care va avea loc în India. Acesta va fi şi momentul în care vom afla ce hardware intern are acest model. Având în vedere că modelul precedent, OPPO F5 a oferit hardware mid-range cu chipset Helio P23 de la MediaTek şi configuraţii cu 4 sau 6 GB memorie RAM, este foarte posibil să  vedem ceva similar şi din partea lui F7.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult