Orange şi Vodafone şi-au anunţat ofertele pentru Huawei Mate 10 Pro. Precomenzile au început

24.11.2017
Orange şi Vodafone şi-au anunţat ofertele pentru Huawei Mate 10 Pro. Precomenzile au început
Cel mai puternic smartphone din portofoliul actual al Huawei, Mate 10 Pro, a intrat în ofertele celor mai mari doi furnizori de servicii de telefonie mobilă din România. Terminalul poate fi precomandat începând de astăzi şi va fi livrat începând cu data de 4 decembrie. 
 
La Orange, Mate 10 Pro costă 250 de euro împreună cu abonamentul Me 43 şi 800 de euro la liber. Compania a anunţat şi că pentru fiecare comandă va oferi o camera Huawei EnVizion 360, cadou.

La Vodafone, telefonul este, de asemenea, disponibil la precomandă. Compania a anunţat că primii clienţi care înregistrează o precomandă (nu a oferit un număr exact) vor primi gratuit camera 360. Huawei Mate 10 Pro poate fi achiziţionat la un preţ de la 274 de euro împreună cu abonamentul Red 49.

 
Mate 10 atrage atenţia prin faptul că integrează procesor dedicat pentru inteligenţa artificială. Potrivit informaţiilor furnizate de companie, sunt trei lucruri principale pe care acest procesor le face: îmbunătăţeşte performanţele generale ale smartphone-ului şi pe cele ale camerei foto şi oferă o autonomie mai bună a bateriei.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult