(P) iSTYLE lansează programul iPhone Green – poţi fi mereu primul care primeşte următorul iPhone

(P) iSTYLE lansează programul iPhone Green - poţi fi mereu primul care primeşte următorul iPhone

Se întâmplă în fiecare an. Mereu aceeaşi poveste. Fiecare nou iPhone lansat de Apple creează aşteptări mari şi, să fim cinstiţi, un pic de anxietate în rândul celor nevoiţi să aştepte momentul în care vor putea trece la un nou model, despre care ştiu că este mai performant.  

iPhone X s-a aflat în centrul ştirilor tech de la primele anunţuri făcute de Jony Ive. Şi nu îi putem învinovăţi pe fanii Apple că îşi doresc să testeze noul iPhone X, chiar dacă tocmai şi-au achiziţionat un nou iPhone, să zicem un iPhone 7 sau un iPhone 8. În fond, e tentant. Cipul A11 Bionic cu 6 nuclee din iPhone X poate face lucruri incredibile aşa cum au dovedit deja iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, iar tehnologia de recunoaştere facială Face ID şi ecranul OLED de 5.8 inci au atras atenţia pasionaţilor de tehnologie de la primele previziuni. Pe scurt, înţelegem.

Dar ce poţi face dacă vrei cel mai nou iPhone an de an? În loc să aştepţi cuminte să treacă câţiva ani şi câteva update-uri de sistem pentru a-ţi schimba în sfârşit telefonul care funcţionează tot mai lent, poţi să reciclezi vechiul iPhone prin iPhone Green la iSTYLE.

Ce înseamnă iPhone Green?

Programul iPhone Green îţi dă undă verde să achiziţionezi mereu cel mai nou iPhone direct de la iSTYLE. Astfel, în timp ce devorezi articole despre noile iPhone X, te poţi bucura liniştit de iPhone 8, ştiind că atunci când noul model va fi disponibil îl vei putea achiziţiona în rate fixe, fără să fie nevoie să achiţi toate ratele pentru vechiul telefon.

Ecosistemul Apple evoluează rapid, iar fiecare nou iPhone este cea mai bună variantă care a existat vreodată. Fireşte. E vorba despre Apple. Deci, e bine să fii mereu pregătit pentru un upgrade, iar iPhone Green poate fi o soluţie, mai ales că beneficiezi şi de un serviciu de protecţie a valorilor pe toată durata perioadei în care achiţi noul tău smartphone.

Ce trebuie să ştii dacă intri în programul iPhone Green.

1.       Nu e pentru toată lumea. Dacă nu eşti genul care vrea să aibă cel mai nou iPhone cât e încă „verde”, nu e pentru tine.

2.       Dacă ai trecut de punctul 1, sigur o să-ţi placă. Prin programul iPhone Green de la iSTYLE, achiziţionezi în 18 rate fără dobândă un smartphone Apple, pe care îl poţi schimba după ce achiţi primele 12 rate. Poţi alege să le achiţi rapid şi să treci la noul model după doar 7 luni.

3.       La fiecare upgrade, schimbi telefonul pe care l-ai folosit timp de minimum 7 luni cu un telefon nou, iar diferenţa de până la 18 rate este susţinută de către iSTYLE.

4.       Pentru cei care vor să se înscrie acum în program sunt disponibile următoarele device-uri: iPhone SE, iPhone 7 şi iPhone 8.

Tu cât de frecvent faci upgrade? Spune-ne în comentarii. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult