Preţurile la vânzare pentru Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, A51 şi A71, dezvăluite de un magazin european

09.12.2019
Preţurile la vânzare pentru Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, A51 şi A71, dezvăluite de un magazin european

Pregătite pentru lansare în viitorul apropiat, Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, Galaxy A51 şi Galaxy A71 sunt deja cunoscute pe partea de specificaţii, ultimul aspect rămas de lămurit fiind preţurile la vânzare.

Mulţumită „scăpărilor” unui lanţ retail din Slovacia, preţurile la vânzare pentru dispozitivele mai sus menţionate au fost listate online, ce-i drept fără a fi confirmate şi de către Samsung:

  • Galaxy A51: 375 euro
  • Galaxy A71: 469 euro
  • Galaxy Note 10 Lite: 609 euro
  • Galaxy S10 Lite: 669 euro

Dintre acestea, doar modelul Galaxy A71 pare să aibă un preţ nerealist, mult mai mare decât cei 399 euro ceruţi pentru predecesorul Galaxy A70. Perfect plauzibil este şi ca preţurile listate să fie simple aproximări făcute de administratorii magazinului în încercarea de a obţine ceva expunere mediatică, valorile reale fiind, desigur, cele oficiale comunicate de Samsung la momentul lansării.

Din fericire, pentru unele dintre ele nu mai avem de aşteptat foarte mult, modelul Galaxy A51 fiind programat pentru lansare pe 12 decembrie. Probabil că şi pentru restul vom primi noi indicii pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării, cunoscut cu exactitate doar de către oficialii Samsung.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult