Prima fotografie adevărată cu Pixel 4 a fost publicată chiar de Google

13.06.2019
Prima fotografie adevărată cu Pixel 4 a fost publicată chiar de Google

În ultimele câteva zile am primit mai multe informaţii neoficiale despre noua generaţie de smartphone-uri Pixel 4 de la Google, cu imagini neoficiale şi modele 3D realizate conform planurilor scăpate pe internet. Se pare că Google doreşte acum să controleze mai bine mesajul din jurul noilor sale dispozitive mobile, lansând prima imagine oficială cu noul Pixel 4, confirmând astfel o parte din zvonuri.

Imaginea publicată de Google pe contul oficial de Twitter al diviziei hardware, „Made by Google”, prezintă un telefon foarte similar cu ceea ce am văzut în fotografiile recente. Avem o imagine care reprezintă doar spatele dispozitivului, însă aceasta este de ajuns pentru a ne oferi o idee despre direcţia în care merge Google cu generaţia Pixel 4.

Telefonul va avea într-adevăr o cameră foto încadrată într-un pătrat cu colţuri rotunjite, foarte similară în design cu cea de pe generaţia iPhone 2019. În loc de trei camere, cum se zvoneşte că va avea noul iPhone de top, Pixel 4 pare să folosească doar două camere, alături de un blitz, un microfon şi probabil un laser, care pare să fie poziţionat deasupra celor două camere.

Spatele telefonului renunţă la design-ul în două nuanţe pentru o singură culoare uniformă, însă construcţia pare să fie în continuare din sticlă. Este greu să observăm alte elemente din această imagine, întrucât nu este o fotografie a unui dispozitiv real, ci tot o creaţie 3D, însă una oficială de această dată.

Chiar dacă Google a încercat să nu includă întregul spate al telefonului în imagine, este destul de uşor să lipeşti cele două părţi pentru a avea o imagine de ansamblu asupra dispozitivului. Dacă acesta nu ar avea logo-ul Google şi iPhone 11 nu ar avea logo-ul Apple pe spate, probabil că ar fi foarte greu de făcut diferenţa între ele, dacă ar sta pe o masă cu ecranul în jos.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult