Primul telefon Xiaomi cu ecran pliabil, demonstrat într-un clip video oficial

23.01.2019
Primul telefon Xiaomi cu ecran pliabil, demonstrat într-un clip video oficial

Semnat de co-fondatorul Xiaomi, Lin Bin, primul clip video în care apare un telefon Xiaomi cu ecran pliabil aruncă puţină lumină asupra modului în care producătorul asiatic va încerca să impresioneze cumpărătorii de telefoane pliabile.

Apărând ca o prezentare hands-on atent gândită, demonstraţia oferită cu noul smartphone Xiaomi arată ce poate face un telefon cu ecran pliabil, odată ce este convertit într-o tabletă compactă.

Complet desfăcut, dispozitivul pune la dispoziţie un ecran cu rată de aspect 3:2, de cel puţin două ori mai spaţios decât ce întâlnim de obicei la un smartphone convenţional. Utilizatorul poate fi observat parcurgând o aplicaţie video a cărei interfaţă se adaptează în mod dinamic pentru a umple suprafaţa ecranului, ajustând în mod automat atât suprafaţa de afişare cât şi orientarea imaginii. Indiferent de poziţia aleasă pentru folosire, interfaţa aplicaţiilor este redată corect pe suprafaţa ecranului.

Interesant este că ecranul pliat pe exteriorul carcasei rămâne aprins integral, telefonul apărând ca un imens ecran, fără prea multe elemente distinctive.

Din păcate, clipul distribuit în cadrul reţelei de socializare Weibo nu oferă detalii cu privire la data lansării. Judecând după numărul stângăciilor sesizabile la partea de design şi aspectul carcasei, este posibil ca Xiaomi să fie încă departe de anunţarea unui produs finit.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult