Galaxy S4 – disponibil în magazine începând de sâmbătă, 27 aprilie

Galaxy S4 - disponibil în magazine începând de sâmbătă, 27 aprilie

Galaxy S4, cel mai avansat model smartphone din seria Galaxy S, poate fi găsit în magazinele partenere Samsung din România începând de sâmbătă, 27 aprilie.

Cu ocazia acestui eveniment, Samsung Electronics România oferă primilor 100 de cumpărători de Galaxy S4 prezenţi la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (Bucureşti) promoţii speciale, începând cu ora 18:00. Mai mult decât atât, cuplurile prezente la eveniment se pot înscrie într-o competiţie cu tema “parte din viaţa ta”, pentru a câştiga unul dintre cele patru premii constând în telefoane Samsung Galaxy S4

Galaxy S4 - disponibil în magazine începând de sâmbătă, 27 aprilie

Dezvăluit prima dată pe 14 martie, în cadrul unui eveniment organizat la New York, noul membru al familiei Galaxy S oferă funcţii şi specificaţii de ultimă generaţie, menite să simplifice şi să îmbunătăţească interacţiunea cu utilizatorul.

Galaxy S4 dispune de ecran Full HD Super AMOLED de 5 inch, capabil să redea imagini la claritate înaltă folosind o matrice cu densitate 441 ppi.

Camera foto cu rezoluţie 13MP este utilată cu o gamă largă de moduri de fotografiere, ce permite utilizatorului să surprindă fiecare moment important într-un mod creativ. Spre exemplu, cu funcţia ‘Dual Shot’ activăm simultan ambele camere ale telefonului, obţinând poze care surprind şi imaginea celui aflat în spatele camerei principale. Cu modul ‘Drama Shot’ putem obţine poze animate, care surprind scenele în mişcare fără a pierde dinamica acţiunii.

O altă funcţie interesantă este ‘Air Gesture’. Gândită ca o alternativă la atingerea ecranului tactil – aceasta face posibilă schimbarea melodiei pe care o ascultăm printr-o simplă mişcare a mâinii, iar ‘Air View’ ne dă posibilitatea să răsfoim conţinutul mesajelor email sau alte fişiere prin simpla apropiere a degetului asupra ecranului.

Vezi lista completă cu accesoriile oficiale pentru Samsung Galaxy S 4.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult