Google va oferi în această vară Samsung Galaxy S4 în versiune Nexus

Google va oferi în această vară Samsung Galaxy S4 în versiune Nexus

La conferinţa I/O, Google a dat o veste foarte bună fanilor seriei Nexus. Cel mai popular smartphone de top lansat anul acesta, Samsung Galaxy S4 va fi oferit în această vară în magazinul Play cu o versiune curată de Android Jelly Bean. De asemenea, terminalul va primi update-uri rapide, la fel ca modelele din seria Nexus de terminale. Sunt sigur că foarte mulţi utilizatori vor fi interesaţi de acestă ofertă, în ciuda preţului la liber de 650 $. Terminalul Samsung Galaxy S4 vândut de Google va avea 16 GB memorie internă şi modem LTE. El va fi disponibil începând din 26 iunie.

Samsung Galaxy S4 cu aromă de Google Nexus

De ce este foarte atractivă această ofertă de la Google? Galaxy S4 este un telefon foarte apreciat, atât din punct de vedere al performanţei, cât şi din punct de vedere al dotărilor. El vine cu un chipset rapid, un ecran full HD foarte bun şi o cameră foto destul de apreciată. Din păcate, mulţi dintre cei care l-au achiziţionat s-au plâns de multitudinea de aplicaţii care vin preinstalate. O parte din ele ar putea fi utile în unele cazuri, însă nu toate pot fi dezinstalate şi ele ocupă mult din memoria internă a telefonului.

O versiune curată a sistemului de operare Android Jelly Bean va fi mult mai apreciată, în ciuda faptului că anumite aplicaţii sau facilităţi oferite de Samsung special pentru Galaxy S4 s-ar putea să nu fie disponibile. Google va oferi telefonul cu bootloader-ul deblocat, un plus pentru cei ce doresc să se joace cu anumite funcţii avansate ale sistemului de operare. Voi ce aţi alege: un Galaxy S4 original sau versiunea Nexus de la Google? Aşteptăm comentariile şi răspunsurile voastre în căsuţa de mai jos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News