Samsung a lansat un clip promoţional pentru Galaxy S 5, însă doar ne sugerează noutăţile

21.02.2014
Samsung a lansat un clip promoţional pentru Galaxy S 5, însă doar ne sugerează noutăţile

Cu trei zile înainte de evenimentul Unpacked 5, Samsung a publicat un scurt film promoţional pentru viitorul său terminal Galaxy S5. Aşa cum era de aşteptat pentru un spot publicitar publicat înainte de o lansare oficială, acesta nu dezvăluie prea multe, însă cuvintele-cheie folosite în montaj sugerează câteva din caracteristicile viitorului produs.

Probabil că cele mai evidente cuvinte-cheie sunt „wet” şi „outdoor”. Acestea ne sugerează că zvonul de ieri, conform căruia Galaxy S5 va oferi o carcasă cu protecţie împotriva prafului şi umezelii la fel ca modelul Galaxy S 4 Active, său fie real. Combinaţia „alive” şi „outdoor” ne-ar putea sugera şi o carcasă solidă care să reziste mai bine la şocuri.

Samsung a publicat acum vreo două săptămâni o imagine care, pe lângă pictogramele plate ale aplicaţiilor care ne-au sugerat o cosmetizare radicală a interfeţei, ne-a arătat şi o aplicaţie sau un grup de aplicaţii grupate sub numele „fitness”. Filmul publicitar foloseşte şi el cuvintele-cheie „outdoor” şi „fit”, ceea ce ne face să credem că Samsung va pune un accent mai mare pe aplicaţiile sportive decât a făcut-o anul trecut cu S-Health.

Din scurtul montaj se pare că Galaxy S 5 va oferi un mod de captură slow-motion superior şi ceva îmbunătăţiri pentru captura autoportretelor sau modului dual-camera. Cuvântul-cheie „fast” nu ne spune nimic nou sau neaşteptat,  viteza fiind unul dintre punctele majore de marketing pe care producătorii insistă de câţiva ani. Rămâne de văzut dacă această „viteză” adresează doar partea hardware, ceea ce este oricum de aşteptat, sau vom asista şi la îmbunătăţirea performanţelor software, o problemă pe care chiar şi Samsung a admis-o anul trecut. 

Evenimentul Unpacked 5 va avea loc pe data de 24 februarie începând cu ora locală 20:00 (21:00 ora României)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News