Samsung Galaxy S5 Plus, la vânzare în magazinele europene

21.11.2014
Samsung Galaxy S5 Plus, la vânzare în magazinele europene

Prezentat în urmă cu o lună, varianta cu procesor mai rapid a telefonului Galaxy S5 poate fi găsită acum în magazinele europene. Pe lângă performanţe crescute în aplicaţiile de Android, Galaxy S5 Plus promite şi viteze mai bune la folosirea conexiunilor de internet mobil, atinse cu ajutorul unui modem LTE de generaţie nouă.

Samsung Galaxy S5 Plus este motorizat de chipsetul Snapdragon 805, compus dintr-un CPU quad-core la 2.5GHz bazat pe nucleul Krait 450 şi GPU din seria Adreno 420. Certificat pentru specificaţiile Cat.6 LTE, noul smartphone poate susţine conexiuni de internet mobil la viteze de până la 300 Mbps.

Samsung Galaxy S5 Plus, disponibil în magazinele europene

Cu un design exterior neschimbat şi specificaţii aproape identice, Galaxy S5 Plus este prezent în oferta unor magazine germane la preţul de 530 euro. Spre comparaţie, originalul telefon Galaxy S5 poate fi găsit în oferta magazinului eBay Germania la preţul de 400 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult