Samsung îmbunătăţeşte performanţele telefoanelor Galaxy S5

23.07.2014
Samsung îmbunătăţeşte performanţele telefoanelor Galaxy S5

Utilizatorii de telefoane Galaxy S5 primesc în aceste zile actualizări software care promit să îmbunătăţească performanţele  resimţite în folosirea de zi cu zi a dispozitivului.

Actualizarea livrată versiunii pentru Europa a telefonului Galaxy S5 este împărţită în două părţi – un patch de 194MB livrat în sistem OTA, respectiv un al doilea patch de 1MB livrat imediat după instalarea primului. Din păcate în afara descrierii „improved performance” Samsung nu oferă alte detalii privind modificările aduse.

În afară de o conexiune rapidă la internet, preferabil Wi-Fi, actualizarea presupune şi reporniri succesive ale telefonului, câte una pentru fiecare patch instalat.

Samsung Galaxy S5

Lăsând la o parte absenţa modificărilor aduse la nivelul colecţiei de aplicaţii preinstalate, mărimea patch-urilor livrate pare să indice că avem de-a face cu a doua actualizare majoră adusă seriei Galaxy S5, după seria de patch-uri livrată la o lună după lansare.

Aparent, pachetele de instalare sunt deja disponibile pentru download utilizatorilor de telefoane Galaxy S5 din Marea Britanie şi Europa de est, urmând ca şi alte regiuni să fie incluse în zilele următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult